Επισκευές Κινητών iPhone SAMSUNG LG NOKIAΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού
  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Αντικατάσταση αφής ( Touch)
  • Αντικατάσταση χαλασμένου κουμπιού (Flex)
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας (USB)


Μερικές από τις επισκευές μας

Δεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6sΔεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6s

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την φόρτιση σε iPhone 6s? Δεν φορτίζεται η μπαταρία ή ξεφορτίζεται γρήγορα η μπαταρία ? Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το τσιπάκι φόρτισης U4500 – 1610A3. Η επισκευή χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία για την αλλαγή του τσιπ φόρτισης. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές μητρικής πλακέτας σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

Κολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus - Touch DiseaseΚολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus – Touch Disease

To iPhone 6 Plus ήρθε στο service μας, με πρόβλημα στη λειτουργία του touch. Επιπλέον, μια γκρίζα γραμμή εμφανιζόταν μόνιμα στο πάνω μέρος της οθόνης! Ύστερα από παρέμβαση τεχνικού ενός άλλου service που είχε επισκεφτεί ο πελάτης μας προηγουμένως, είχαν χαλάσει τα pads (βάσεις) του Touch Chip, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά. Ο πελάτης μας, ενημερώθηκε για το κόστος και προχωρήσαμε στην επισκευή του pad και την αντικατάσταση του Touch Chip με Microsoldering!

Continue reading

Επισκευή Screw Damage σε iPhone 5sΕπισκευή Screw Damage σε iPhone 5s

Έγινε αλλαγή οθόνης και έπειτα δεν ανάβει το κινητό σας ή βγάζει μπλε οθόνη? Τότε πολύ πιθανό να έχετε κάνει screw damage στην πλακέτα του iPhone 5s. Σε αυτή την περίπτωση έχει τοποθετηθεί λάθος βίδα μεγαλύτερου μήκους και χάλασε την πλακέτα. Εκεί επεμβαίνουμε εμείς με ειδικά εργαλεία και μικροσκόπιο για να δημιουργήσουμε καινούριες «γραμμές» για την σύνδεση των στοιχείων της πλακέτας. Η επισκευή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται έμπειρος τεχνικός για την επισκευή της. Continue reading

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320FΕπισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510FΑλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510F

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG A5 2016 SM-A510F και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Επισκευή αφής σε iPhone 5sΕπισκευή αφής σε iPhone 5s

Δεν έχει αφή το iPhone 5s? Αντιμετωπίζεται μεγάλο πρόβλημα με το touch του iPhone 5s? Το πιο πιθανό είναι να έχετε το πρόβλημα με το Touch Chip (Τσιπ Αφής) το οποίο επισκευάζουμε με άριστα αποτελέσματα. Πολύ πιθανόν έπειτα από πτώση να μην λειτουργεί αφή σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα διαθέτοντας τα καλύτερα εργαλεία για την συγκεκριμένη επισκευή στην αφή καθώς και έμπειρους τεχνικούς. Το service μας αναλαμβάνει τις περισσότερες επισκευές σε μητρική πλακέτα για iPhone κινητά.

Continue reading