Επισκευές Κινητών iPhone SAMSUNG LG NOKIAΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού
  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Αντικατάσταση αφής ( Touch)
  • Αντικατάσταση χαλασμένου κουμπιού (Flex)
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας (USB)


Μερικές από τις επισκευές μας

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης σε iPhone 7Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης σε iPhone 7

Το iPhone 7 ήρθε για επισκευή στην σπασμένη οθόνη του. Η αντικατάσταση της οθόνης έγινε από τους τεχνικούς μας άμεσα και οικονομικά. Στην επισκευή της οθόνης σε iPhone 7 χρησιμοποιούμε την άριστη ποιότητα οθόνης για να πετύχουμε μια αξιόπιστη επισκευή. Στην σπασμένη οθόνη στο iPhone 7 μπορεί να γίνει επισκευή σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά. To service μας μπορεί να σας ενημερώσει για διαθεσιμότητα στην οθόνη του iPhone 7 άμεσα μέσω του τηλεφώνου της εταιρία μας στο 2410553295. Continue reading

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930FΕπισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930F

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αντικατάσταση βύσματος φόρτισης USB σε Samsung S6Αντικατάσταση βύσματος φόρτισης USB σε Samsung S6

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG S6 SM-G920F και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Επισκευή κινητού Lenovo A6000 με πρόβλημα στη φόρτισηΕπισκευή κινητού Lenovo A6000 με πρόβλημα στη φόρτιση

Έγινε επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας USB σε Lenovo A6000 καθώς δεν φόρτιζε. Η επισκευή γίνεται από το service μας με άριστα αποτελέσματα και με εξειδίκευσή στην επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας. Η επισκευή μπορεί να γίνει άμεσα και με αξιοπιστία. Η συγκεκριμένη επισκευή γίνεται και στους πελάτες χονδρικής μας με χαμηλότερο κόστος.

Continue reading

Αλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung J5 2015 SM-J500FΑλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung J5 2015 SM-J500F

Σας έσπασε η οθόνη στο samsung j5 2015 SM-J500F ??? Μπορούμε να επισκευάσουμε την σπασμένη οθόνη σας. Η αλλαγή της οθόνης γίνεται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά και με άριστα αποτελέσματα τοποθέτησης. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι καθαρίζουμε πλήρως την συσκευή σας από κόλλες της σπασμένης οθόνης και ελέγχετε σε μικροσκόπιο πριν την τοποθέτηση της καινούριας οθόνης σας.
Continue reading

Αντικατάσταση U2 Charging Chip σε iPhone 5sΑντικατάσταση U2 Charging Chip σε iPhone 5s

Ξεφορτίζεται πολύ γρήγορα η μπαταρία στο iPhone 5s? Ανάβει μόνο με καινούρια μπαταρία αλλά δεν φορτίζει?Τότε χρειάζεται αντικατάσταση το U2 charging chip. Μπορούμε να επισκευάσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα φόρτισης άμεσα και με αξιοπιστία χάρις τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουμε. Προχωράμε σε επισκευή μητρικής πλακέτας με αντικατάσταση του U2 (1610Α1 Charging Chip) με ειδικό εργαλεία και τεχνογνωσία. Continue reading

logo lab expertsΤο κατάστημα μας είναι κλειστό

λόγω διακοπών. Ξανά κοντά σας

στις 21/08/2017