Επισκευές Κινητών iPhone SAMSUNG LG NOKIAΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού
  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Αντικατάσταση αφής ( Touch)
  • Αντικατάσταση χαλασμένου κουμπιού (Flex)
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας (USB)


Μερικές από τις επισκευές μας

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017

Έγινε αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017 SM-A520F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Επισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από ΗγουμενίτσαΕπισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από Ηγουμενίτσα

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης από την Ηγουμενίτσα. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος USB σε Huawei P8 LiteΑλλαγή βύσματος USB σε Huawei P8 Lite

Έγινε επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας USB σε Huawei P8 Lite καθώς δεν φόρτιζε και είχε και υγρασία στο εσωτερικό του. Το service μας εξειδικεύεται στην επισκευή βύσματος τροφοδοσίας. Η επισκευή ολοκληρώνεται άμεσα και με αξιοπιστία. Η συγκεκριμένη επισκευή γίνεται και στους πελάτες χονδρικής μας με χαμηλότερο κόστος.

Continue reading

Επισκευή οθόνης σε iPhone 7 Plus - ΛάρισαΕπισκευή οθόνης σε iPhone 7 Plus – Λάρισα

Το iPhone 7 Plus ήρθε για αλλαγή της σπασμένης οθόνης στο κατάστημα μας στην Λάρισα. Η αντικατάσταση της οθόνης έγινε από τους τεχνικούς μας άμεσα και οικονομικά. Στην επισκευή της οθόνης σε iPhone 7 Plus χρησιμοποιούμε την άριστη ποιότητα οθόνης για να πετύχουμε μια αξιόπιστη επισκευή. Στην σπασμένη οθόνη στο iPhone 7 Plus μπορεί να γίνει επισκευή σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά. Continue reading

Πρόβλημα με το σήμα σε iPhone 6 Plus  Το επισκευάζουμεΠρόβλημα με το σήμα σε iPhone 6 Plus? Το επισκευάζουμε

Ψάχνετε για επισκευή στο Baseband Chip στο iPhone 6 Plus?Δεν πιάνει σήμα δικτύου το iPhone 6 Plus? Βγάζει μήνυμα «Καμία υπηρεσία» ή «Αναζήτηση«. Δεν βρίσκει τον πάροχο (Cosmote, Wind, Vodafone) σας? Τότε έχετε πρόβλημα στο Baseband Chip του iPhone 6 Plus. Το συγκεκριμένο μοντέλο μαζί με το iPhone 6 μας έχει έρθει αρκετές φορές για επισκευή και έχουμε άριστα αποτελέσματα από την συγκεκριμένη επισκευή. Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από ΛαμίαΑλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από Λαμία

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης από την Λαμία. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading