Επισκευές κινητών SAMSUNG σε όλη την ΕλλάδαΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Επισκευή λογισμικού
  • Επισκευή βύσματος φόρτισης
  • Επισκευή καλωδίου φόρτισης
  • Επισκευή σπασμένης οθόνης
  • Επισκευή αφής
  • Επισκευή κουμπιού κλειδώματος
  • Επισκευή μπαταρίας
  • Επισκευή κουμπιών έντασης

τιμοκαταλογοσ-κινητων
Μερικές από τις επισκευές μας

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017

Έγινε αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017 SM-A520F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320FΑλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F

Έγινε αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG και η ζημία έγινε από πτώση σε πολύ χαμηλό ύψος. Η συγκεκριμένη σειρά έχει αρκετά ευαίσθητη οθόνη και θέλει σίγουρα προστασία οθόνης.  Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αντικατάσταση θύρας φόρτισης USB σε Samsung J7 2016Αντικατάσταση θύρας φόρτισης USB σε Samsung J7 2016

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG j7 2016 SM-j710 και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε Samsung A5 2017 A530FΑλλαγή οθόνης σε Samsung A5 2017 A530F

Έγινε αλλαγή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A5 2017 A520F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αλλαγή θύρας φόρτισης σε Samsung Grand Prime GT-G530Αλλαγή θύρας φόρτισης σε Samsung Grand Prime GT-G530

To Samsung Galaxy Grand GT-G530 ήρθε για επισκευή στο USB γιατί είχε πρόβλημα. Το GT-G530 δεν μπορούσε να φορτίσει και αυτό είναι το πιο κλασσικό πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης του κινητού. Χρειάστηκε να γίνει επισκευή και αντικατάσταση της θύρας USB με γνήσιο ανταλλακτικό για την άψογη λειτουργία της συσκευής. Η διαδικασία της επισκευής του βύσματος τροφοδοσίας (USB) είναι αρκετά δύσκολή και πρέπει να γίνει από ειδικευμένους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς. Η εταιρία μας ειδικεύετε σε μικροκολήσεις USB σε όλη την Ελλάδα με πολλές επισκευές καθημερινά.

Continue reading

Αντικατάσταση μπαταρίας σε Samsung A5 2016 A510FΑντικατάσταση μπαταρίας σε Samsung A5 2016 A510F

Έγινε αντικατάσταση φουσκωμένης μπαταρίας στο samsung a5 2016 SM-A510F. Η επισκευή έγινε με γνήσια μπαταρία της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης.Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading