Επισκευές κινητών SAMSUNG σε όλη την ΕλλάδαΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Επισκευή λογισμικού
  • Επισκευή βύσματος φόρτισης
  • Επισκευή καλωδίου φόρτισης
  • Επισκευή σπασμένης οθόνης
  • Επισκευή αφής
  • Επισκευή κουμπιού κλειδώματος
  • Επισκευή μπαταρίας
  • Επισκευή κουμπιών έντασης

τιμοκαταλογοσ-κινητων
Μερικές από τις επισκευές μας

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320FΕπισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510FΑλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510F

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG A5 2016 SM-A510F και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε samsung S6

Αλλαγή οθόνης σε samsung S6

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung Galaxy S6 SM-G920F γιατί ήταν σπασμένη. Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG και χρειάστηκαν 2 ημέρες για την παραλαβή του. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930FΕπισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930F

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung S7 SM-G930F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αντικατάσταση βύσματος φόρτισης USB σε Samsung S6Αντικατάσταση βύσματος φόρτισης USB σε Samsung S6

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG S6 SM-G920F και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Αλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung J5 2015 SM-J500FΑλλαγή σπασμένης οθόνης σε Samsung J5 2015 SM-J500F

Σας έσπασε η οθόνη στο samsung j5 2015 SM-J500F ??? Μπορούμε να επισκευάσουμε την σπασμένη οθόνη σας. Η αλλαγή της οθόνης γίνεται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά και με άριστα αποτελέσματα τοποθέτησης. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι καθαρίζουμε πλήρως την συσκευή σας από κόλλες της σπασμένης οθόνης και ελέγχετε σε μικροσκόπιο πριν την τοποθέτηση της καινούριας οθόνης σας.
Continue reading