Επισκευές κινητών XiaomiΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Επισκευή λογισμικού
  • Επισκευή βύσματος φόρτισης
  • Επισκευή καλωδίου φόρτισης
  • Επισκευή σπασμένης οθόνης
  • Επισκευή αφής
  • Επισκευή κουμπιού κλειδώματος
  • Επισκευή μπαταρίας
  • Επισκευή κουμπιών έντασης

τιμοκαταλογοσ-κινητων
Μερικές από τις επισκευές μας

Επισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από ΗγουμενίτσαΕπισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από Ηγουμενίτσα

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης από την Ηγουμενίτσα. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από ΛαμίαΑλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από Λαμία

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης από την Λαμία. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από ΒόλοΑλλαγή οθόνης σε Xiaomi Note 4x από Βόλο

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για αλλαγή της σπασμένης οθόνης από τον Βόλο. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας σε Xiaomi Note 4x

Πώς αλλάζουμε μια θύρα φόρτισης USB σε Xiaomi κινητά

Συχνά τοποθετούμε λάθος τον φορτιστή μας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμε ή να σπάμε τη θύρα φόρτισης USB.  Η εξειδίκευση μας στις επισκευές κινητών Xiaomi μας βοηθάει στα αποτελέσματα για μια άριστη επισκευή στην θύρα φόρτισης. Επίσης τα εξειδικευμένα εργαλεία(μικροσκόπιο , ειδικό κολλητήρι ) έχει σαν αποτέλεσμα μια αξιόπιστη επισκευή.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας σε Xiaomi Note 4xΑλλαγή βύσματος τροφοδοσίας σε Xiaomi Note 4x

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο Xiaomi Redmi Note 4x . Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Η εξειδίκευση μας στις επισκευές κινητών Xiaomi μας κάνει να έχουμε άριστα αποτελέσματα στην συγκεκριμένη επισκευή.  Continue reading

Επισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4xΕπισκευή οθόνης σε Xiaomi Note 4x

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

  • 1
  • 2