Επισκευές ΥπολογιστώνΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού
  • Αλλαγή σκληρού δίσκου
  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή κάρτας γραφικών
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
  • Αναβάθμιση Hardware
  • Αντικατάσταση πληκτρολογίου
  • Αντικατάσταση τροφοδοτικού

timokatalogos-laptopΜερικές από τις επισκευές μας

Επισκευές υπολογιστών στην Λάρισα by Lab Experts

Αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή ή το Laptop σας? Μπορούμε να το επισκευάσουμε αξιόπιστα και με τις χαμηλότερες τιμές στο  Ν. Λάρισας. Η εξειδίκευση των τεχνικών μας είναι αυτή που μας ξεχώρισε σαν service στον Ν. Λάρισας αλλά και Πανελλαδικά. Εκτός από τους πελάτες λιανικής μας εμπειστεύτικαν και πολλά καταστήματα επισκευών από άλλες πόλεις της Ελλάδας εξαιτίας τις εξειδίκευση μας.  Continue reading

Αναβάθμιση δίσκου σε SSD στο iMac A1419Αναβάθμιση δίσκου σε SSD στο iMac A1419

To Apple iMac A1419 του 2015 ήρθε στο service μας για εγκατάσταση του SSD σκληρού δίσκου. Η ταχύτητα του iMac έγινε 10 φορές πιο γρήγορη χάρις τον SSD σκληρό δίσκο που είναι πιο γρήγορος από τους συμβατούς. Την συγκεκριμένη επισκευή την συνιστούμε σε οποιοδήποτε iMac διότι μπορεί να μας δώσει πολύ γρήγορες ταχύτητες στην πλοήγηση του.

Continue reading

Γραμμές στην οθόνη?Επισκευή κάρτας γραφικών σε iMac A1312Γραμμές στην οθόνη?Επισκευή κάρτας γραφικών σε iMac A1312

Σας έβγαλε γκρι γραμμές το iMac A1312? Δεν μπαίνει στο λογισμικό? Δεν έχει εικόνα?Το επισκευάζουμε με επισκευή στην κάρτα γραφικών. Προχωράμε σε αντικατάσταση του gpu chip της κάρτας γραφικών σας με καινούριο και original chip για άριστα αποτελέσματα.Σε 4 ημέρες είχαμε τα ανταλλακτικά(BGA Chip) στο service μας, επισκευάστηκε αμέσως και έγινε αποστολή έπειτα από πετυχημένο stress test. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Mac στους πιο γρήγορους χρόνους επισκευής σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

[Επισκευή] Γραμμές σε Apple iMac A1312 (EMC 2309)

Κάθετες γκρι γραμμές και αντικατάσταση κάρτα γραφικών με καινούριο Chip

[Επισκευή] Γραμμές σε Apple iMac A1312 (EMC 2309)

Σας έβγαλε γκρι γραμμές το iMac A1312(EMC 2309)? Δεν μπαίνει στο λογισμικό? Δεν έχει εικόνα?Το επισκευάζουμε με επισκευή στην κάρτα γραφικών. Προχωράμε σε αντικατάσταση του gpu chip της κάρτας γραφικών σας με καινούριο και original chip για άριστα αποτελέσματα.Σε 4 ημέρες είχαμε τα ανταλλακτικά(BGA Chip) στο service μας, επισκευάστηκε αμέσως και έγινε αποστολή έπειτα από πετυχημένο stress test. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Mac στους πιο γρήγορους χρόνους επισκευής σε όλη την Ελλάδα.
Continue reading

Μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την εικόνα στον υπολογιστή σας? Βγάζει περίεργα χρώματα η οθόνη? Δεν έχει εικόνα? Τότε έχετε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Εξειδικευόμαστε στην επισκευή της κάρτας γραφικών με τεχνογνωσία και με ειδικά μηχανήματα αποκόλλησης του BGA Chip της κάρτας γραφικών. Δείτε παρακάτω τα μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

Continue reading

Δεν ανάβει - Επισκευή μητρικής σε Asus X540L

Δεν ανάβει – Επισκευή μητρικής σε Asus X540L

Ξαφνικά δεν ανάβει ο Asus X540L? Μπορούμε να το επισκευάσουμε άμεσα και οικονομικά με την μεγαλύτερη αξιοπιστία των Lab Experts. Το Laptop ήρθε με πρόβλημα ότι δεν ανάβει. Προχωρήσαμε στην διάγνωση και βρήκαμε 2 ολοκληρωμένα με βραχυκύκλωμα. Έπειτα από ενημέρωση στον πελάτη και αποδοχή του κόστους προχωρήσαμε στην επισκευή του. Το service μας έχει άριστα αποτελέσματα στην επισκευή της μητρικής πλακέτας. Continue reading