Επισκευές ΥπολογιστώνΕπισκευές που αναλαμβάνουμε:

  • Αναβάθμιση λογισμικού
  • Αφαίρεση κακόβολου λογισμικού
  • Αλλαγή σκληρού δίσκου
  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή κάρτας γραφικών
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
  • Αναβάθμιση Hardware
  • Αντικατάσταση πληκτρολογίου
  • Αντικατάσταση τροφοδοτικού

timokatalogos-laptopΜερικές από τις επισκευές μας

Γραμμές στην οθόνη?Επισκευή κάρτας γραφικών σε iMac A1312Γραμμές στην οθόνη?Επισκευή κάρτας γραφικών σε iMac A1312

Σας έβγαλε γκρι γραμμές το iMac A1312? Δεν μπαίνει στο λογισμικό? Δεν έχει εικόνα?Το επισκευάζουμε με επισκευή στην κάρτα γραφικών. Προχωράμε σε αντικατάσταση του gpu chip της κάρτας γραφικών σας με καινούριο και original chip για άριστα αποτελέσματα.Σε 4 ημέρες είχαμε τα ανταλλακτικά(BGA Chip) στο service μας, επισκευάστηκε αμέσως και έγινε αποστολή έπειτα από πετυχημένο stress test. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Mac στους πιο γρήγορους χρόνους επισκευής σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

[Επισκευή] Γραμμές σε Apple iMac A1312 (EMC 2309)

Κάθετες γκρι γραμμές και αντικατάσταση κάρτα γραφικών με καινούριο Chip

[Επισκευή] Γραμμές σε Apple iMac A1312 (EMC 2309)

Σας έβγαλε γκρι γραμμές το iMac A1312(EMC 2309)? Δεν μπαίνει στο λογισμικό? Δεν έχει εικόνα?Το επισκευάζουμε με επισκευή στην κάρτα γραφικών. Προχωράμε σε αντικατάσταση του gpu chip της κάρτας γραφικών σας με καινούριο και original chip για άριστα αποτελέσματα.Σε 4 ημέρες είχαμε τα ανταλλακτικά(BGA Chip) στο service μας, επισκευάστηκε αμέσως και έγινε αποστολή έπειτα από πετυχημένο stress test. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Mac στους πιο γρήγορους χρόνους επισκευής σε όλη την Ελλάδα.
Continue reading

Μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την εικόνα στον υπολογιστή σας? Βγάζει περίεργα χρώματα η οθόνη? Δεν έχει εικόνα? Τότε έχετε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Εξειδικευόμαστε στην επισκευή της κάρτας γραφικών με τεχνογνωσία και με ειδικά μηχανήματα αποκόλλησης του BGA Chip της κάρτας γραφικών. Δείτε παρακάτω τα μοντέλα υπολογιστών με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

Continue reading

Δεν ανάβει - Επισκευή μητρικής σε Asus X540L

Δεν ανάβει – Επισκευή μητρικής σε Asus X540L

Ξαφνικά δεν ανάβει ο Asus X540L? Μπορούμε να το επισκευάσουμε άμεσα και οικονομικά με την μεγαλύτερη αξιοπιστία των Lab Experts. Το Laptop ήρθε με πρόβλημα ότι δεν ανάβει. Προχωρήσαμε στην διάγνωση και βρήκαμε 2 ολοκληρωμένα με βραχυκύκλωμα. Έπειτα από ενημέρωση στον πελάτη και αποδοχή του κόστους προχωρήσαμε στην επισκευή του. Το service μας έχει άριστα αποτελέσματα στην επισκευή της μητρικής πλακέτας. Continue reading

A1286---episkeyh-kartas-grafikwn-den-exei-eikona-grammes-stin-eikonaΔεν έχει εικόνα | Επισκευή Macbook Pro A1286

Το MacBook Pro A1286 ήρθε στο service με πρόβλημα ότι δεν είχε εικόνα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών και χρειάζεται επισκευή. Χρειάστηκε επομένως να γίνει αντικατάσταση με καινούριο BGA Chip για την σωστή λειτουργία της συσκευής. Τέλος η επισκευή αυτή χρειάζεται αρκετή τεχνογνωσία και ειδικό μηχάνημα για την αποκόλληση και επανατοποθέτηση του chip της κάρτας γραφικών. Τοποθετούμε μόνο καινούρια τσιπ για άριστα αποτελέσματα.

Continue reading

den-exei-eikona---anavathmisi-bios-se-acer-5750-la-6901pAcer 5750 – Δεν έχει εικόνα – Αναβάθμιση Bios

Το Acer 5750 (LA-6901P REV 2) ήρθε με πρόβλημα ότι δεν έχει εικόνα. Χρειάστηκε να γίνει μέτρηση στις τάσεις της πλακέτας για να καταλήξουμε ότι έχει corrupted bios. Με το ειδικό programmer που έχουμε και τα σεμινάρια που έχουν παρακολουθήσει οι τεχνικοί μας η επισκευή-αναβάθμιση έγινε άμεσα και με μεγάλη αξιοπιστία. Continue reading