Επισκευές Mac

3. Επισκευές iMac & MacBook Pro

Αναλαμβάνουμε την επισκευή των περισσότερων προβλημάτων σε iMac & MacBook Pro συσκευές. Η ομάδα μας χάρις την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να κάνει άμεσα σε 2 με 3 μέρες οποιαδήποτε επισκευή στο iMac & MacBook Pro σας. Είμαστε οι μόνοι που ασχολούμαστε με επισκευή μητρικής πλακέτας διότι είμαστε πτυχιούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί.

Το service μας εξειδικεύετε στην επισκευή της κάρτας γραφικών σε Πανελλαδική κάλυψη και μετράει πάνω από 11.000 επισκευές. Το μυστικό μας?Το καινούριο τσιπάκι που τοποθετούμε.

Έχετε ερωτήσεις? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 553295 ή στο info@lab-experts.gr ή ελάτε από το κατάστημα μας Παλαιολόγου 7-9 (Περιοχή ΟΣΕ) Λάρισα.

 

Επιλέξτε το μοντέλο σας:A1286---episkeyh-kartas-grafikwn-den-exei-eikona-grammes-stin-eikonaΔεν έχει εικόνα | Επισκευή Macbook Pro A1286

Το MacBook Pro A1286 ήρθε στο service με πρόβλημα ότι δεν είχε εικόνα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών και χρειάζεται επισκευή. Χρειάστηκε επομένως να γίνει αντικατάσταση με καινούριο BGA Chip για την σωστή λειτουργία της συσκευής. Τέλος η επισκευή αυτή χρειάζεται αρκετή τεχνογνωσία και ειδικό μηχάνημα για την αποκόλληση και επανατοποθέτηση του chip της κάρτας γραφικών. Τοποθετούμε μόνο καινούρια τσιπ για άριστα αποτελέσματα.

Continue reading

Πρόβλημα με εικόνα σε Mac A1297? Το επισκευάζουμε!Πρόβλημα με εικόνα σε Mac A1297? Το επισκευάζουμε!

Έχετε πρόβλημα με την εικόνα σε Macbook Pro A1297. Το MacBook Pro ήρθε στο service με πρόβλημα ότι δεν φόρτωνε τα OS και έβγαζε γραμμές. Εφόσον είχε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών το mac δεν μπορούσε να φορτώσει το λειτουργικό του. Αυτό οφείλετε στο χαλασμένο chip της κάρτας γραφικών. Χρειάστηκε επομένως να γίνει αντικατάσταση με καινούριο BGA Chip για την σωστή λειτουργία της συσκευής. Τέλος η επισκευή αυτή χρειάζεται αρκετή τεχνογνωσία και ειδικό μηχάνημα για την αποκόλληση και επανατοποθέτηση του chip της κάρτας γραφικών.

Continue reading

Γκρι γραμμές σε iMac A1312?Το επισκευάζουμε!Γκρι γραμμές σε iMac A1312?Το επισκευάζουμε!

Σας έβγαλε γκρι γραμμές το iMac A1312? Δεν μπαίνει στο λογισμικό? Δεν έχει εικόνα?Το επισκευάζουμε με επισκευή στην κάρτα γραφικών. Προχωράμε σε αντικατάσταση του gpu chip της κάρτας γραφικών σας με καινούριο και original chip για άριστα αποτελέσματα.Σε 4 ημέρες είχαμε τα ανταλλακτικά(BGA Chip) στο service μας, επισκευάστηκε αμέσως και έγινε αποστολή έπειτα από πετυχημένο stress test. Μπορούμε να επισκευάσουμε το Mac στους πιο γρήγορους χρόνους επισκευής σε όλη την Ελλάδα.
Continue reading

logo lab expertsΑντιμετωπίζετε πρόβλημα
με την συσκευή σας?
Συμπληρώστε την
Αίτηση Επισκευής