Κατηγορίες Επισκευών

Δεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6sΔεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6s

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την φόρτιση σε iPhone 6s? Δεν φορτίζεται η μπαταρία ή ξεφορτίζεται γρήγορα η μπαταρία ? Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το τσιπάκι φόρτισης U4500 – 1610A3. Η επισκευή χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία για την αλλαγή του τσιπ φόρτισης. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές μητρικής πλακέτας σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

Κολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus - Touch DiseaseΚολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus – Touch Disease

To iPhone 6 Plus ήρθε στο service μας, με πρόβλημα στη λειτουργία του touch. Επιπλέον, μια γκρίζα γραμμή εμφανιζόταν μόνιμα στο πάνω μέρος της οθόνης! Ύστερα από παρέμβαση τεχνικού ενός άλλου service που είχε επισκεφτεί ο πελάτης μας προηγουμένως, είχαν χαλάσει τα pads (βάσεις) του Touch Chip, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά. Ο πελάτης μας, ενημερώθηκε για το κόστος και προχωρήσαμε στην επισκευή του pad και την αντικατάσταση του Touch Chip με Microsoldering!

Continue reading

Επισκευή Screw Damage σε iPhone 5sΕπισκευή Screw Damage σε iPhone 5s

Έγινε αλλαγή οθόνης και έπειτα δεν ανάβει το κινητό σας ή βγάζει μπλε οθόνη? Τότε πολύ πιθανό να έχετε κάνει screw damage στην πλακέτα του iPhone 5s. Σε αυτή την περίπτωση έχει τοποθετηθεί λάθος βίδα μεγαλύτερου μήκους και χάλασε την πλακέτα. Εκεί επεμβαίνουμε εμείς με ειδικά εργαλεία και μικροσκόπιο για να δημιουργήσουμε καινούριες «γραμμές» για την σύνδεση των στοιχείων της πλακέτας. Η επισκευή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται έμπειρος τεχνικός για την επισκευή της. Continue reading

Επισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320FΕπισκευή σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F

Έγινε επισκευή της σπασμένης οθόνης σε Samsung A3 2017 A320F γιατί ήταν σπασμένη.Η επισκευή έγινε με γνήσιο ανταλλακτικό της SAMSUNG. Η επισκευή κινητών της SAMSUNG γίνετε σε όλη την Ελλάδα και εφόσον η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μην διστάσετε να μας στείλετε την συσκευή σας για επισκευή από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν είστε.
Continue reading

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510FΑλλαγή βύσματος τροφοδοσίας USB σε A5 2016 SM-A510F

Σας έσπασε η θύρα φόρτισης USB? Δεν φορτίζει το κινητό σας ? Τότε μπορούμε να προχωρήσουμε με άριστα αποτελέσματα στην αντικατάσταση του βύσματος φόρτισης USB στο SAMSUNG A5 2016 SM-A510F και όχι ολόκληρου του Flex στο οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε και την οθόνη. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε(μικροσκόπιο,ειδικό κολλητήρι) μπορούμε να αντικαταστήσουμε ΜΟΝΟ το βύσμα φόρτισης κάτι που λίγοι τεχνικοί μπορούν να το καταφέρουν στην Ελλάδα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία ρίχνουμε το κόστος επισκευής στο 1/4 της τιμής.
Continue reading

Αλλαγή οθόνης (Digitizer) σε iPad Mini 2Αλλαγή οθόνης (Digitizer) σε iPad Mini 2

Έσπασε η οθόνη στο iPad Mini 2 που έχετε? Μπορούμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή της οθόνης (Digitizer) με original quality ανταλλακτικό για άριστη απόδοση στην αφή της συσκευής σας. Η επισκευή του iPad Mini είναι προτεραιότητα μας και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας παραδώσουν την συσκευή σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.
Continue reading

Επισκευή αφής σε iPhone 5sΕπισκευή αφής σε iPhone 5s

Δεν έχει αφή το iPhone 5s? Αντιμετωπίζεται μεγάλο πρόβλημα με το touch του iPhone 5s? Το πιο πιθανό είναι να έχετε το πρόβλημα με το Touch Chip (Τσιπ Αφής) το οποίο επισκευάζουμε με άριστα αποτελέσματα. Πολύ πιθανόν έπειτα από πτώση να μην λειτουργεί αφή σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα διαθέτοντας τα καλύτερα εργαλεία για την συγκεκριμένη επισκευή στην αφή καθώς και έμπειρους τεχνικούς. Το service μας αναλαμβάνει τις περισσότερες επισκευές σε μητρική πλακέτα για iPhone κινητά.

Continue reading

Αλλαγή σπασμένης οθόνης σε Xiaomi Note 4xΑλλαγή σπασμένης οθόνης σε Xiaomi Note 4x

Το Xiaomi Note 4x ήρθε για επισκευή της σπασμένης οθόνης. Αντικαταστήσαμε την οθόνη με ΟΕΜ ανταλλακτικό.Στο Xiaomi Note 4x η αντικατάσταση της οθόνης είναι αρκετά δύσκολη επισκευή και χρειάζεται τεχνογνωσία,εργαλεία και σωστά υλικά για την σωστή αποκόλληση και επανατοποθέτηση της καινούριας οθόνης.
Continue reading

Ξεφορτίζεται γρήγορα το iPhone 6s? Επισκευή Chip ΦόρτισηςΞεφορτίζεται γρήγορα το iPhone 6s? Επισκευή Chip Φόρτισης

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την φόρτιση σε iPhone 6s?Ξεφορτίζεται γρήγορα η μπαταρία ? Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το τσιπάκι φόρτισης U4500 – 1610A3. Η επισκευή χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία για την αλλαγή του τσιπ φόρτισης. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές μητρικής πλακέτας σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

Δεν ανάβει το iPhone 6 - Επισκευή Chip ΦόρτισηςΔεν ανάβει το iPhone 6 – Επισκευή Chip Φόρτισης

Δεν ανάβει το iPhone 6? Πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζεται πρόβλημα με το Chip Φόρτισης. Ξεφορτίζεται γρήγορα η μπαταρία ? Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το τσιπάκι φόρτισης U1700 – 1610A2. Η επισκευή χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία για την αλλαγή του τσιπ φόρτισης. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές μητρικής πλακέτας σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

Επισκευή αφής σε iPhone 6 Plus με MicrosolderingΕπισκευή αφής σε iPhone 6 Plus με Microsoldering

To iPhone 6 Plus ήρθε στο service μας, με πρόβλημα στη λειτουργία του touch. Επιπλέον, μια γκρίζα γραμμή εμφανιζόταν μόνιμα στο πάνω μέρος της οθόνης! Ύστερα από παρέμβαση τεχνικού ενός άλλου service που είχε επισκεφτεί ο πελάτης μας προηγουμένως, είχαν χαλάσει τα pads (βάσεις) του Touch Chip, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά. Ο πελάτης μας, ενημερώθηκε για το κόστος και προχωρήσαμε στην επισκευή του pad και την αντικατάσταση του Touch Chip με Microsoldering!

Continue reading

Αλλαγή Touch Chip σε iPhone 6Αλλαγή Touch Chip σε iPhone 6

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την αφή του iPhone 6? Το πιο πιθανό είναι να έχετε το πρόβλημα στο τσιπάκι του touch το οποίο επισκευάζουμε με άριστα αποτελέσματα. Στην συγκεκριμένη επισκευή το touch δεν δούλευε σωστά και κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί τελείως. Δοκιμάσαμε οθόνη αλλά το πρόβλημα δεν επανήλθε και προχωρήσαμε στην αλλαγή του touch IC. Το service μας αναλαμβάνει τις περισσότερες επισκευές σε μητρική πλακέτα για iPhone κινητά.

Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε iPhone 7 Plus RedΑλλαγή οθόνης σε iPhone 7 Plus Red

Το iPhone 7 Plus RED ήρθε για αλλαγή της σπασμένης οθόνης του. Η αντικατάσταση της οθόνης έγινε από τους τεχνικούς μας άμεσα και οικονομικά. Στην επισκευή της οθόνης σε iPhone 7 Plus RED χρησιμοποιούμε την άριστη ποιότητα οθόνης για να πετύχουμε μια αξιόπιστη επισκευή. Στην σπασμένη οθόνη στο iPhone 7 Plus RED μπορεί να γίνει επισκευή σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά. To service μας μπορεί να σας ενημερώσει για διαθεσιμότητα στην οθόνη του iPhone 7 Plus άμεσα μέσω του τηλεφώνου της εταιρία μας στο 2410553295. Continue reading

Επισκευή αφής σε iPhone 6 PlusΕπισκευή αφής σε iPhone 6 Plus

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την αφή του iPhone 6 Plus? Το πιο πιθανό είναι να έχετε το πρόβλημα «Touch Disease» το οποίο επισκευάζουμε με άριστα αποτελέσματα. Στην συγκεκριμένη επισκευή ήρθε με κατεστραμμένο M1 Pad αλλά το επισκευάσαμε με επιτυχία. Το service μας αναλαμβάνει τις περισσότερες επισκευές σε μητρική πλακέτα για iPhone κινητά.

Continue reading

Επισκευή "Καμία υπηρεσία" ή "Αναζήτηση" στο iPhone 6Επισκευή «Καμία υπηρεσία» ή «Αναζήτηση» στο iPhone 6

Δεν πιάνει σήμα δικτύου το iPhone 6? Βγαζει μήνυμα «Καμία υπηρεσία» ή «Αναζήτηση«. Δεν βρίσκει τον πάροχο (Cosmote, Wind, Vodafone) σας? Τότε έχετε πρόβλημα στο Baseband Chip του iPhone 6. Το συγκεκριμένο μοντέλο μαζί με το iPhone 6 Plus μας έχει έρθει αρκετές φορές για επισκευή και έχουμε άριστα αποτελέσματα από την συγκεκριμένη επισκευή. Το service μας αναλαμβάνει όλες τις επισκευές τις επισκευές σε μητρική πλακέτα και διαθέτει μεγάλη αξιοπιστία στο χώρο τον επισκευών. Continue reading

Αλλαγή οθόνης σε iPhone 7 PlusΑλλαγή οθόνης σε iPhone 7 Plus

Το iPhone 7 Plus ήρθε για αλλαγή της σπασμένης οθόνης του. Η αντικατάσταση της οθόνης έγινε από τους τεχνικούς μας άμεσα και οικονομικά. Στην επισκευή της οθόνης σε iPhone 7 Plus χρησιμοποιούμε την άριστη ποιότητα οθόνης για να πετύχουμε μια αξιόπιστη επισκευή. Στην σπασμένη οθόνη στο iPhone 7 Plus μπορεί να γίνει επισκευή σε όλη την Ελλάδα με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά. To service μας μπορεί να σας ενημερώσει για διαθεσιμότητα στην οθόνη του iPhone 7 Plus άμεσα μέσω του τηλεφώνου της εταιρία μας στο 2410553295. Continue reading