Επισκευή iPhone

Νο 1 Προορισμός για επισκευές iPhone

Η εταιρία μας επισκευάζει κινητά εδώ και 4 χρόνια και μετράει πάνω από 14.000 επισκευές τον χρόνο. Αυτό που μας διακρίνει είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η εξειδίκευση στην επισκευή της μητρικής πλακέτας. Εξυπηρετούμε πάνω από 70 καταστήματα χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και εξελισσόμαστε συνεχώς. Η ομάδα μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, φιλικά και με τον επαγγελματισμό που διαθέτει. 

Γιατί να μας προτιμήσετε??? Τι σας παρέχουμε????

- Δωρεάν Μεταφορικά για όλη την Ελλάδα
- Γραπτή εγγύηση επισκευής
- Άριστη ποιότητα ανταλλακτικών
- Επισκευή εντός 20' λεπτών

Τιμοκατάλογος

ΜοντέλοΑντικατάσταση Οθόνης
iPhone 7 Plus164€(original quality- TOP)
iPhone 7159€(original quality- TOP)
iPhone 6s Plus164€(original quality- TOP)
iPhone 6s139€(original quality TOP) - 99€(Μεσαία ποιότητα -OEM)
iPhone 6 Plus134€(original quality- TOP) - 109€(Μεσαία ποιότητα -OEM)
iPhone 699€(Original quality TOP)- 79€(Μεσαία ποιότητα) - 55€(Χαμηλή ποιότητα)
iPhone 5s 5c70€(Original quality TOP) - 60€(μεσαία ποιότητα)
45€(Χαμηλή ποιότητα)
iPhone 570€(Original quality TOP) - 60€(μεσαία ποιότητα)
45€(Χαμηλή ποιότητα)
iPhone 4s45€(TOP quality)
iPhone 445€(TOP quality)

Επιλέξτε το μοντέλο σας:

*Για να ενημερωθείτε για το κοστολόγιο επισκευής


*Ζητούμε συγνώμη αλλά αυτό το τμήμα της σελίδας είναι υπό κατασκευή. Καλέστε στο 2410553295 για πληροφορίες.Δεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6sΔεν φορτίζεται η μπαταρία το iPhone 6s

Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την φόρτιση σε iPhone 6s? Δεν φορτίζεται η μπαταρία ή ξεφορτίζεται γρήγορα η μπαταρία ? Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει το τσιπάκι φόρτισης U4500 – 1610A3. Η επισκευή χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία για την αλλαγή του τσιπ φόρτισης. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές μητρικής πλακέτας σε όλη την Ελλάδα.

Continue reading

Κολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus - Touch DiseaseΚολλάει η αφή σε iPhone 6 Plus – Touch Disease

To iPhone 6 Plus ήρθε στο service μας, με πρόβλημα στη λειτουργία του touch. Επιπλέον, μια γκρίζα γραμμή εμφανιζόταν μόνιμα στο πάνω μέρος της οθόνης! Ύστερα από παρέμβαση τεχνικού ενός άλλου service που είχε επισκεφτεί ο πελάτης μας προηγουμένως, είχαν χαλάσει τα pads (βάσεις) του Touch Chip, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά. Ο πελάτης μας, ενημερώθηκε για το κόστος και προχωρήσαμε στην επισκευή του pad και την αντικατάσταση του Touch Chip με Microsoldering!

Continue reading

Επισκευή Screw Damage σε iPhone 5sΕπισκευή Screw Damage σε iPhone 5s

Έγινε αλλαγή οθόνης και έπειτα δεν ανάβει το κινητό σας ή βγάζει μπλε οθόνη? Τότε πολύ πιθανό να έχετε κάνει screw damage στην πλακέτα του iPhone 5s. Σε αυτή την περίπτωση έχει τοποθετηθεί λάθος βίδα μεγαλύτερου μήκους και χάλασε την πλακέτα. Εκεί επεμβαίνουμε εμείς με ειδικά εργαλεία και μικροσκόπιο για να δημιουργήσουμε καινούριες «γραμμές» για την σύνδεση των στοιχείων της πλακέτας. Η επισκευή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται έμπειρος τεχνικός για την επισκευή της. Continue reading